onsdag 25. desember 2013

Noen fler bilder fra idagMå bare oppdatere med nyknipset bilde av dukkevogna minstejenta fikk i julegave i år, jeg tok bildet inn på stua med nykameraet idag. Dukkevogna er kjøpt på Bebito i Trondheim, på 30 % salg, de kjørte en sån julekalender kampanje og hadde 30 % på alt fra Sebra en av dagene før jul, perfekt siden vi hadde planlagt å kjøpe denne til henne i lang tid nå. Så ble vi litt sponset også av en snill bestefar i Sverige, veldig kjekt med besteforeldre som hjelper til når man trenger noe som koster litt mer en gang inn i mellom.Fine dukkevogna fra Sebra

3 kommentarer:

 1. Det er altid så koselig å kikke innom bloggen din. :) Vogna til lillefrøkna er kjempe++søt og fin. Tenker hun koser seg med den! :)

  Så fint huset deres er! Nydelige vinduer. Vi har mer eller mindre gjort alt innendørs, men fasaden er IKKE pen...! ;) Men, alt til sin tid og det er greit det også, selv om jeg gleder meg til en penere fasade!

  Fortsatt God Jul! :)

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde av en nydelig vogn :) Et lite spørsmål, får jeg lov til å benytte bildet ditt med link til bloggen på facebook-siden min Tips & Inspirasjon Til Hjemmet? https://www.facebook.com/tipsoginspirasjontilhjemmet Skal kanskje gi bort en slik vogn i premie i januar og da er det ekstra hyggelig å se vogna i en så koselig setting :) Mvh Beate og fortsatt god jul :)

  SvarSlett
 3. Hei, takk. Jo det går bra å bruke bildet. Mvh Christine

  SvarSlett