mandag 20. januar 2014

Nye puter fra Barfota

Hei på dere

Litt lang tid mellom innleggene her, men jeg mangler inspirasjon og går  mest å venter på sistemann som jeg har termin med om ca 2 ukers tid. Mye tid har gått til babyforberedelser: Rydde, sortere, vaske babytøy, innhandle ammetøy, lete babyutstyr på mørkloftet, klargjøre vuggen etc. Men, nå er vi straks i mål her, jeg mangler kun et lammeskinn bare og det bestiller jeg idag.
Men litt interiør og forandringer har det selvfølgelig vært tid til her hjemme siden sist da. Dr Jekyll & Mr Hyde klarer jo ikke å  i k k e forandre på noe i løpet av en måneds tid, dermed har fondveggen nå skiftet farve for 3:e gang på 2 år :-) Jeg likte tapeten fra Ferm Living, men.. det ble for mye sirkus-feeling med mint harlequin mønster på stua og dermed fikk veggen 2 strøk maling i kuløren industriell grå, en uåpnet boks jeg hadde i skapet fra før. Så kom det forresten noen nye putetrekk fra Barfota i postkassen nå før helgen, synes de gjorde seg godt mot den litt maskuline fondveggen på stuen, det ble en veldig lun stemning med alle duse farver. Putetrekkene var forresten en slik lokkepremie i forbindelse at jeg tegnet abbonemang på interiørbladet BoligPluss, og skikkelig fin og god kvalitet, mulig jeg bestiller fler tekstiler av samme design etterhvert. 
Om 8 dager fyller jeg 38 år, og jeg har ønsket meg et egenlaget sofabord av mannen, så han er ute nå å samler material til bordplaten og 2 ben som skal gå på kryss under bordet. Trur han funnet over 100 år gammelt material å benytte seg av, det skal bli skikkelig spennende å se det ferdige resultatet. Sofabordet vil måle 110 x 80 x 50 , og målene er tilpasset våres sofa og stuens form. Håper bare han rekker å bli ferdig til bursdagen min, flinke snille mannen <3

Ha en fin dag dere!


En av putene jeg fikk i premie for å abbonere på BoligPluss, nydelig kvalitet!

Her er fondveggen jeg malte for noen dager siden, hadde en boks maling stående fra før. Ordnet en litt lenger bildelist en den som var der fra før. Ørneputen er fra HM og hjortputen var en premie som fulgte med et abbonemang.

Et Bloomingville hus har flyttet opp på skapet i stuen.

4 kommentarer:

 1. Skjønner godt at du venter den lille i magen nå. <3 Spennende! Vet dere om det blir jente eller gutt!? :)

  Fargen på veggen ser så fin ut. Her har vi to vegger i stua som er malt i en matt ganske mørk brun farge. "Solid" fra Jotun. En lun og fin farge som jeg liker godt, men allikevel har jeg lyst å male veggene grå...! Men det er bare det at det er malere som har gjort malejobben her og de har jo gjort det så fint, så det er nesten litt fælt å "ødelegge" det også! (Kommer ikke til å engasjere malere igjen for å male to vegger!;))

  Det høres ut som du kommer til å få en kjempeflott bursdagsgave! Håper vi får se resultatatet? :)

  Håper formen din er bra. Fin kveld til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og tusen takk! Vi vet ikke om det er jente el gutt, tenkte det passet med en overraskelse nå siste gang ;-) Formen er fin, men hatt bekkenløsning deluxe fra uke 23. Merkelig nok har den gitt seg litt nå helt på slutten. Kommer selvsagt oppdatering på sofabordet, forhåpentligvis til helgen! Ha en flott uke <3

   Slett