lørdag 9. november 2013

Litt oppdatering om oppussing

God kveld!

Helt kort bare litt fler bilder fra oppussingen av kjøkkenet. Vi har flislagt over benken og fått flyttet om litt i skapene. Gulvlisten følger nå sokkelen på benkeskapen hele veien gjennom kjøkkenet og det gamle kjøkkengulvet er malt i sort. Vi pusset ned gulvet ganske kraftig med innleid maskin, men ikke så mye at alle gamle spikerhull forsvant. Hvis vi hadde gjort det måtte vi ha pusset vekk nesten hele gulvet og blitt den siste generasjon som brukt det orginale gulvet i huset, og det syntes vi var synd. Dermed fikk spikerhullene bare bli og vi anser det rett og slett for å være "gammel sjarm" ;)

Her kommer litt bilder, ikke alt er klart enda men det nærmer seg.

Liker avsluttningen på kjøkkenet inn mot stuen skikkelig godt etter at vi flyttet ut sokkelen så langt det gikk slik at gulvlisten kunne følge benkeskapen hele veien gjennom kjøkkenet. Helt på enden av kjøkkeninredningen har vi satt på en huntonitplate som etterligner gammeldags trepanel for å få litt mer "lantkjøkken" feeling over det hele .

Fuging av subway fliser. Vi gikk for hvit fugemasse mellom flisene, men den skal primes skikkelig slik at det ikke fester seg så altfor mye lort.

Flislegginga gikk ganske bra og forandret mye av utseendet på kjøkkenet, til det bedre synes jeg.


Kommer med fler bilder her etterhvert. Ha en superfin kveld dere som kikket innom :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar