søndag 17. november 2013

Ferdig resultat

Vi er endelig ferdig med oppussing av stue og kjøkken! Egentlig så var alt nettopp blitt pusset opp, så dette kan jo virke rart, men en rekke små og store feil som ble gjort underveis gjor at vi valgt å gå igang med en ganske så omfattende forandring igjen, til tross for at "alt" ble gjort for ikke så lenge siden. 
Når man pusser opp er det viktig å ha god tid og aller helst bo en stund i huset før man går igang med å fikse "alt". Det er og UHYRE viktig å ha å gjøre med en god håntverker som kan gi råd og veiledning om valg av material og fornuftig plassering, og en seriøs håntverker sørger for et godt resultat kunden blir fornøyd med. Det er vanskelig for oss dødlige å "vite alt". Men til tross ganske grove misstak har jeg og gubben bevist at det går an å trylle frem et godt resultat, uten hverken særlig mye penger eller stor grad kunnskap. Kunnskap er forresten noe man kan tilegne seg, bare man får litt hjelp med det som er tungt og bruker nok tid til å sette seg inn i saker. Så må man være sta og nøyaktig såklart.

Fortsatt er der noen tabber igjen fra den store oppussinga for 1 år siden som må rettes opp i, men foreløpig har vi gjort alt vi kunnat og hatt resurser, tid og ork til. Så vi gir oss for nå, og avventer lille gull som beregnes å melde sin ankomst i starten på februar :-)


 Gjentar for alle som skal pusse opp hus og skifte ut så og si alt: 


Gode råd og god tid sparer penger! 


Ha en fin kveld dere :-)


Her var det alt fra feilsaging av benkeplater, dum plassering av skap og stygge foringer mellom skapene som er blitt ordnet opp i. Fornøyd nå :-)


Her er nye overgangen mellom stue og kjøkken.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar