tirsdag 17. desember 2013

IKEA Isala make-over

Jeg har tapetsert bakplaten inn i et skap vi har og igår kom det endelig på plass i stuen. Skapet heter "Isala" og er er kjøpt på IKEA. Vet ikke helt hva vi skal med den gamle teak-hyllen som sto der før, men foreløpig står den oppbevart på eldstesnuppas rom, som fungerer som gjesterom om dagen, hun har visst flyttet inn hos sin lillesøster på permanent basis, godt de trives ilag.
Ellers går nå dagene sin gang, magen den vokser og jeg vugger frem som et lastefartøy på det store hav ;-) Er veldig glad for at alt så og si er ferdig inn i huset nå før jul, slik at jeg kan kose meg med de siste forberedelsene til babyen, som kommer på nyttåret. Planen er å rekke å sy et hvitt sengeset med fotoprint som passer oppi Leandervuggen vi skal ha hengende på stuen, så håper jeg jeg å rekke å sy et krabbeteppe også. Har hvert fall alt av material på plass, så det skal ikke være så forferdelig mye i veien for å nå alt :)
  Vet ikke om jeg har sagt det før, men i år blir vi ikke så mange her i jula da eldste datteren min feirer sammen med far og hans familie. Samboers barn feirer jul sammen med mor i år, og dermed blir vi "bare" oss 3(4) her hjemme. Trist, men litt godt også, jeg er jo høygravid så godt å slippe unna merparten av styret, jeg har en lei tendens å stresse og prøve å få til mer enn jeg har godt av med alle til stede. Får vel prøve å skjerpe meg til neste år, det er strengt tatt ikke nødvendig å stresse med alt, julen den kommer og går ganske så fort allikevel. En koselig ting med julen er de egne tradisjoner vi skapt oss her etterhvert.

Ha det flott frem mot jul!

God plass til spill og diverse. Ble også ganske så kult inn i skapet etter at jeg fikk tapetsert bakplaten med en Ferm Living tapet jeg hadde liggende, fint å få brukt opp restene til noe fornuftig. Har også tapetsert noen småkasser i samme tapet, dere ser en av to plassert i vinduet i bildet. Begge skal opp på veggen på barnerommet etterhvert er det tenkt.


1 kommentar: