tirsdag 19. august 2014

Høst

Sommeren kom og sommeren dro og her sitter jeg ved kjøkkenbordet med en kopp kaffe i hånd og mimrer litt. Eldstejenta er igjang med skolen igjen, mellomjenta har startet i barnehagen og minste tuppa hun ligger her  i vippestolen å sover så søtt. Når jeg tenker meg om så har vi rukket å få gjort så utrolig mye i løpet av året og frem til nå.

På februar ble vi foreldre til lilla Tora Idun, en sluttstrek for min del, nå kommer det nok ingen fler barn fra min kant. Men vi føler oss veldig fornøyd nå og det er så perfekt å ha fått 3 friske jenter, vi er så heldige.

Tora Idun 6 mndr

Våren kom og pappa reiste oppover og hjalp oss bygge ferdig plattingen vi lengtet etter.
   Så kom juli måned og vi hadde dåp og overaskelses bryllup, alt på en gang. 
 Etter dåpen og bryllupet dro vi på en deilig ferie til skåne å besøkte familien.

Vi besøkte ridderturneringen ved Hovdala slott i skåne!
 Herlige, late dager og skånsk sommer sammen med besteforeldre, tante, tanteunger og barndomsvenner. Litt masete unger og feriestress også, men det er glemt nå.

Yngsjø Havsbad


 Sist men ikke minst av alle gode hendelser i sommer så er mannen plutselig i jobb igjen, hurra! Det en jobb han har villet ha lenge :-)


Håper dere fått lade batteriene i sommer og går en fin høst i møte.
3 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg! :) Åj, gratulerer så mye med vel overstått dåp OG bryllupsfeiring! <3 Tenker dere overrasket gjestene!? ;) Så gøy!
  Plattingen ble kjempefin og sommeren hørtes veldig fin ut! :)
  Ønsker deg en riktig god start på høsten. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei tusen takk nå starter blogghösten håper dere hatt en fin sommer. Gleder meg å fölge med på hva som skjer hos deg. Klem

   Slett
 2. Hvorfor oppdaterer du ikke bloggen din?

  SvarSlett