fredag 31. januar 2014

Sofabord av resirkulert tre

Da kommer det litt bilder her i bloggen av det fine stuebordet jeg fikk i bursdagsgave av min kjære. Vi har masse fint gammelt trevirke å bruke til slike ting fremover, da vi skal skifte ut mye materialer i fjøs, på låven og i naustet. Synes det er en fin tanke å ikke kaste det gamle, men heller skape noe unikt og vakkert av det, og som kan være til glede i mange generasjoner fremover. Neste møbel ut er et spisebord i rustikk, fransk stil, og jeg drømmer om noen vakre tolix stoler rundt det bordet, bare for å si det :-) Vi får satse på på at det kommer inn litt "gryn" på skatten i år ;-) Så følg med, for det kommer mer godsaker i vår og under sommeren.

...og gledes mot vår, den er ikke så veldig langt unna nå.6 kommentarer:

 1. Du har nok en snill mann, for et nydelig bord!!!
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 2. Ååå, bordet ble nydelig og røft! Så flink mannen din har vært! En kjempefin bursdagsgave. :) Vi har et spisebord som laget av gamle materialer. Hatt det i 7- 8 år nå og det bordet er jeg så glad i. :)

  Nå er det vel ikke lenge til dere har en liten baby i hus!? God helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Nå er det ikke lenge igjen, håper det starter NÅ! ;-)

   Slett
 3. Hei igjen! Kom til å tenke på deg og det fine tapetserte skapet deres da jeg så NIBs nye utfordring "På tapetet"! Du må melde deg på med bilder av det flotte skapet! :)

  God lørdag! :)

  SvarSlett
 4. Hei jeg skal sjekke ut den konkuranssen takk for tipset <3

  SvarSlett