onsdag 9. oktober 2013

Innkjøp og fondvegg

God morgen!

Litt tidlig igang med gulv og vegg prosjektet. Vi har fjernet gammelt gulvbelegg og pusset ned det gamle tregulvet med en gulvslipemaskin fra Ramirent. Nå gjenstår bare litt finpuss med en mindre slipemaskin langs med kantene av gulvet, så er vi klar til skrubb, rens og sparkling. Dette blir en tidskrevende jobb, langt verre enn vi først så for oss, men håpet er at sluttresultatet blir bra :)) .

Idag har Kakaomannen sovemorgen og jeg sitter her med kaffekoppen å kikker litt rundt på nett etter tapeter til fondveggen. Alternativt til tapet kjøper jeg bare inn en matt veggmaling og bestiller noen wallstickers, men vi får se hva vi lander på, fugler og insekter skal uansett vekk. Kjøpte forresten in alt av maling til gulv, vegger, lister og tak igår, det ble ikke billig, *suck*. I tillegg må vi kjøpe inn en overgang i metall til å dekke opp bjelken i gulvet mellom kjøkkenet og stuen, en veldig stor nivåforskjell kom til syne da vi rev laminaten og veggen, det viste seg at stuegulvet lå 1 cm under kjøkkengulvet...Metall listen vil fungere som en slags lang terskel mellom rommene og skal bare skrues fast i gulvet. I tillegg må vi gå til innkjøp av en beskyttende plate under vedovnen på stuen, ikke helt bestemt hva det blir for løsning der, men tidligere hadde vi en plate i gjennomsiktlig glass. Den ble dessverre pulverisert i mikroskopiske bestandsdeler da Kakaomannen prøvde å fjerne silikonen som holdt den fast mot det gamle laminatgulvet, oi oi oi ;) .

Jeg er litt dårlig på å legge ut bilder her i bloggen, men neste innlegg blir et fra det pågående gulvprosjektet. Jeg har knipset noen bilder av tregulvet før og etter pussing med slipemaskin. Inntil da legger jeg bare ut litt kandidater til fondveggen her i bloggen:

Ferm Living Harlequin GRÅ
Ferm Living Harlequin MINT
Ferm Living Harlequin ROSA
Isak Penguin Tapet i GRØNN
ROSA
GRÅ


Kom forresten gjerne med innspill på valg av tapet til fondvegg...jeg får litt angst ved tanken å måtte velge. Stilen må være litt nedtonet retro(ikke for sterke farver el mønstre) el nordisk stil. Hjelp mottas med takk!

Ha en fortreffelig dag!2 kommentarer:

  1. Ferm Living Harlequin GRÅ...... inget annat!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja du är nog inne på ngt där. Men tänkte på puderrosa harlequin också...för att tilsätta lite färg i rummet. Hmmm

      Slett